Ha a levél nem megfelelően jelenik meg, kérjük kattints ide!

Vodafone - Power to you Vodafone Shop  
Rendelj most online Vodafone Tab Prime készüléket és rendelésed mellé billentyűzetet adunk!
 

Kedves Érdeklődő!


Látogass el a Vodafone Online Shop-ba és válassz aktuális 1 Ft-os ajánlataink közül: LG K8, Microsoft Lumia 950 vagy Vodafone Smart Prime 7 készüléket Red EU+ vagy Go+ EU előfizetéssel.

Régóta vágysz egy tabletre?
Rendeld meg a online a Vodafone Tab Prime-t (10") és most billyentyűzetet adunk készüléked mellé!

 

Nézz körül a webshopban »

 
 

LG K8

Red Basic EU+ D tarifával, 2 évre, e-Packkel

 

tarifa havidíj

11 990 Ft

készülék ára

1 Ft

 

1280x720 pixel

TFT HD kijelző

8 megapixeles kamera

8 GB belső memória

 

Megnézem »

 
 

Microsoft Lumia 950

Red Medium EU+ A tarifával, 2 évre, e-Packkel

 

tarifa havidíj

19 990 Ft

készülék ára

1 Ft

 

2560x1440 px FullHD kijelző

20 megapixeles kamera

32 GB belső memória

 

Megnézem »

 
 

Vodafone Smart Prime 7

Go+ EU D tarifával, 2 évre, e-Packkel

 

tarifa havidíj

7 990 Ft

készülék ára

1 Ft

 

1280x720 pixel

IPS HD kijelző

8 megapixeles kamera

8 GB belső memória

 

Megnézem »

 
 

További készülékajánlatok »

 
 

Üdvözlettel,
Vodafone

 
 
 

A kedvezmény visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes.


Vodafone Red EU+ ajánlatok visszavonásig érhetők el egyéni előfizetők részére. A Vodafone Red EU+ szolgáltatáscsomagok kizárólag a lakossági felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használhatóak (személyi használat), melybe nem értendő bele például, ha a SIM kártyát nem mobiltelefon-készülékben használják; hívások automatizált indítása; hívások tömeges indítása automatikus hívásfogadó eszközök felé; telemarketing, ügyfélszolgálati tevékenység stb. Nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetést követően korlátozza, megszüntesse a szolgáltatást vagy SMS-ben történő előzetes értesítést követően az előfizetést a Hang+Adat Alaptarifára átváltsa. A készülékbiztosítás szolgáltatást kizárólag a Vodafone-tól, 60 napnál nem régebben vásárolt készülékekre áll módunkban nyújtani. További részletek: www.vodafone.hu/keszulekbiztositas. A szerződés megkötésével egyidejűleg kérhető a Vodafone EU Roaming szolgáltatás aktiválása, melynek külön díja nincs, és mellyel a Szolgáltató által meghatározott roaming-hálózatokon a magyarországi hívószámokra irányuló normál díjas hívások/SMS/MMS-ek az az Előfizető által használt szolgáltatáscsomag Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott belföldi normál díjas díjakon történő elszámolásán túl a tarifájukban meghatározott belföldön irányadó adatkeretük erejéig és annak terhére forgalmazhatnak adatot. A partnerhálózatok aktuális listája a www.vodafone.hu/redeu internetes oldalon érhető el. Részletes leírás a kedvezményes roaming-díjakról Vodafone EU Roaming használata során a lakossági ÁSZF Díjszabás mellékletének A/5.2 pontjában található. A Vodafone EU Roaming szolgáltatás kizárólag az arányos utazási célú felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használható (magán utazások céljára), azaz a Vodafone EU Roaming életvitelszerű magyarországi tartózkodás esetén, utazások során vehető igénybe. Nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítést követően a Vodafone EU Roaming szolgáltatást adott előfizetés tekintetében törölje. További feltételek és információk, illetve a tarifák tartalma az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a Lakossági ÁSZF Díjszabás A/2.1.4. pontjában.


Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő 2 éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 12.6.12 pontjában, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ASZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon. A készülékajánlat visszavonásig, illetve a készlet erejéig elérhető. A műszaki paraméterek a gyártóktól származnak, a képek illusztrációk. A készülékek csak Vodafone magyarországi előfizetői kártyával használhatók. Az elektronikus hulladékkezeléssel kapcsolatos részletes információk elérhetőek a www.vodafone.hu/hulladekkezeles weboldalon.


Vodafone Go EU és Go+ EU ajánlatok visszavonásig érhetőek el egyéni előfizetők részére, új, 2 éves, határozott idejű szerződéssel, készülékvásárlással (a készlet erejéig) vagy készülékvásárlás nélküli konstrukcióban. A számlázás egyperces egységekben történik. További feltételek és információk, illetve a tarifák tartalma az üzletekben, a belföldi hálózatból díjmentesen hívható 1270-es telefonszámon, a Lakossági ÁSZF Díjszabás A/2.1.6. pontjában és a www.vodafone.hu/go oldalon.


A szerződés megkötésével egyidejűleg kérhető a Vodafone EU Roaming szolgáltatás aktiválása, melynek külön díja nincs, és mellyel a Szolgáltató által meghatározott roaming-hálózatokon a magyarországi hívószámokra irányuló normál díjas hívások/SMS/MMS-ek az Előfizető által használt szolgáltatáscsomag Vodafone Magyarország hálózatán alkalmazott belföldi normál díján történő elszámolásán túl a tarifájukban meghatározott belföldön irányadó adatkeretük erejéig és annak terhére forgalmazhatnak adatot. A partnerhálózatok aktuális listája a www.vodafone.hu/redeu internetes oldalon érhető el. Részletes leírás a kedvezményes roaming-díjakról a lakossági ÁSZF Díjszabás A/5.2 pontjában található. A Vodafone EU Roaming szolgáltatás kizárólag az arányos utazási célú felhasználás szabályainak betartása mellett, természetes személy felhasználók személyes hírközlési igényeinek kielégítésére használható (magán utazások céljára), azaz a Vodafone EU Roaming életvitelszerű magyarországi tartózkodás esetén, utazások során vehető igénybe. Nem rendeltetésszerű használat esetén, a Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítést követően a Vodafone EU Roaming szolgáltatást adott előfizetés tekintetében törölje.


Havidíjas Előfizetői Szerződés esetén az Előfizető előzetes hitelképesség vizsgálaton esik át. Az eredmény függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét előleg vagy egyéb, más biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. Az e-Pack igénybevétele esetén, kedvezőbb havi előfizetési díj ellenében az Előfizető vállalja az alábbi feltételek teljesítését minden hónapban, amíg az e-Pack szolgáltatást igénybe veszi: valamennyi előfizetése tekintetében E-számlát vesz igénybe, a számla kiegyenlítése a számlán feltüntetett fizetési határidőig a következő fizetési módok valamelyikével megtörténik a www.vodafone.hu/szamlabefizetes oldalon vagy az E-számla profilon vagy a Vodafone mobil alkalmazáson keresztül vagy banki átutalással, csoportos beszedési megbízással, OTP bankautomatákon keresztül). Amennyiben az Előfizető valamely hónapban nem tesz eleget a fenti feltételek bármelyikének, a következő havi számláján Vodafone Go előfizetők esetén bruttó 500 Ft egyszeri díj kerül kiterhelésre. Ha az Előfizetői Szerződés hatályba lépését követő 2 éven belül az Előfizető érdekkörében felmerülő okból az Előfizetői Szerződés megszüntetésére kerül sor, a Lakossági ÁSZF 12.6.12 pontjában, illetve az Adásvételi Szerződésben meghatározott mértékű kötbér fizetendő. Amennyiben az Előfizető 4G/LTE képes készülékkel rendelkezik, úgy a 4G/LTE lefedettségi területen Vodafone 4G/LTE hálózatán veheti igénybe a szolgáltatásokat, az ASZF-ben rögzített minőségi mutatók és feltételek szerint. Az aktuálisan elérhető sávszélesség az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató eszközök (pl. készülék, megfelelő SIM) meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének a függvénye. Az aktuális hálózati lefedettség megtekinthető a www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep oldalon.

levelet a Címzett előzetes hozzájárulásával küldtük a(z) e-mail címre a Címzett által megadott adatok alapján. Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni és le szeretne iratkozni, kérjük kattintson ide, vagy küldjön levelet postai úton. Postacímünk: 1054 Budapest, Honvéd utca 8. Adatkezeléssel kapcsolatos kérdését kérjük, a transzgenerougyfelszolgalat@gmail.com címre írja meg.